top of page
Teamontwikkeling 1_1888X1259.jpg

Teamontwikkeling

The ability for a group of people to do remarkable things hinges on how well those people can pull together as a team.

Simon Sinek

Een team doorloopt verschillende fasen, belangrijk is het om de ontwikkeling en de valkuilen van deze fasen te herkennen. Om een team goed te laten draaien is het van belang om kritisch te kijken wat er beter kan of wat er nodig is om effectief te functioneren.

Back to Basics maakt tijdens een training met het hele team zichtbaar en bespreekbaar wat er speelt. Als er dingen zijn die niet lekker lopen is het onvermijdelijk dat ik ‘de knuppel in het hoenderhok gooi’. Door de confrontatie aan te gaan ontstaat er openheid, respect en inzicht.


Tijdens een op maat gemaakte training gaan we op verschillende manieren te werk. We maken gebruik van theorie, oefeningen en een fysiek onderdeel. Ter voorbereiding van de training houd ik diepte-interviews met alle deelnemers. 
 Daarnaast kan ik aanwezig zijn bij een vergadering om het team te observeren hoe de interactie tussen de teamleden verloopt en dit terug te koppelen.

Het doel is om het team te laten ervaren waartoe ze in staat zijn en hoe ze de samenwerking kunnen verbeteren. Met als resultaat: een team dat stáát en samen beter is uitgerust om de doelstellingen te behalen.
bottom of page