top of page

Referenties

Het voelt bij jou heel gemakkelijk om te praten en mijn verhaal te doen. Ik  merk dat ik mij in ieder geval heel vertrouwd voel om me open te stellen. Je houdt meer spiegels voor dan dat je antwoorden geeft. Jij bent iemand die alles in samenhang probeert te laten inzien en onderliggende vraagstukken niet uit de weg gaat. Dat kan confronterend zijn, maar is wel heilzaam. Een sessie bij jou betekent dat ik wegga terwijl er elke keer weer denk- of acceptatieprocessen gestart zijn zonder dat deze altijd heel expliciet benoemd zijn, maar vaak ook wel. Althans zo werkte t bij mij. Tijdens mijn burnout-reintegratie-periode plande ik na een sessie met jou steevast een prikkelloze omgeving en de dag erna weinig intensieve activiteit voor de hersenen, omdat die dan full force op de achtergrond aan het werk waren (gezet). Erik - asset manager

"Bedrijfsnaam zegt precies wat je doet. Terug naar de basis niet alleen van waar je vandaan komt, welk gezin, opleiding e.d. maar ook in jezelf. Wat voel je eigenlijk, wat gebeurt er met je."


"Ik zou je aanbevelen vanwege je werkwijze, waarbij je het voelen en ervaren een plaats geeft, zonder dat je daarin zweverig wordt. En je inzicht, open persoonlijkheid en betrokkenheid."

"Het is bijzonder hoe we in 2 dagen tijd zoveel opener naar elkaar zijn geworden. Wat gaaf is dat iedereen een deel had aan het programma, daardoor leer je elkaar toch anders kennen. De escalatie was best even heftig maar ik vond het goed dat het is uitgesproken en dat het op tafel kwam. Nu moeten we nog een effectiviteitslag gaan maken."

"Er speelde al een langere tijd een conflict met een medewerker, heel irritant en op een gegeven moment heb ik de hulp van Ingrid ingeroepen. Binnen 1,5 uur was de kou uit de lucht en helder waarom wij een conflict hadden. Ook wat er voor nodig was om samen te kunnen werken."

"Ingrid heeft mij geholpen om lastige levensvragen te durven beantwoorden en dat te vertalen naar concrete acties. Daarnaast heb ik genoeg stof om verder aan te werken zonder haar hulp hoewel ik daar wel enigszins tegen op zie."

"Ik zou je zeker aanbevelen als iemand waarbij je je snel op je gemak voelt, iemand die dieper graaft waar nodig en iemand die je met behulp van simpele oefeningen meer bewust van jezelf kan maken."

"To the point. Geen gezeur. Geen onnodige zijsporen. Gezonde balans persoonlijk/zakelijk."
"Wij zijn tevreden met het resultaat, het programma was noodzakelijk, deze vragen moesten gesteld worden, iedereen had persoonlijke inbreng (openheid), dat was af en toe knap ongemakkelijk, maar we zijn u wel een stap dichter bij elkaar, er is meer begrip. We zijn er nog niet, maar we weten nu wel waar de pijnpunten liggen. Wij zijn blij dat we dit zelf hebben gedaan. Ingrid is een warme persoonlijkheid die een hele prettige sfeer neerzet. Ze is een professional en heeft ons goed aangepakt."

"Ik ken je als iemand die echt zoekt naar de bron en zich niet focust op het werk alleen maar juist op het geheel. Daarnaast ben je (gelukkig) ook niet iemand die denkt dat alles op te lossen is met ‘communicatie’. Ik vind je echt (oprecht) en dat is fijn."

"Back To Basics is exact de juiste naam voor je bedrijf. Door mij in te laten zien waar bepaalde gedachten en bepaald gedrag vandaan komen, kan ik me weer focussen op wat werkelijk belangrijk is in mijn leven. Ook heb ik inzicht gekregen welke zwakke punten ervoor zorgen dat ik datgene wat ik belangrijk vindt onder laten sneeuwen. Dus terug naar jezelf. Dankje voor alle fijne gesprekken! Ik heb er veel van geleerd en kan nu weer 'verder'."

"Ingrid zette ons tegenover elkaar, observeerde ons en kwam toen met een rake analyse, Nooit geweten dat hoe een conflict ontstaat niks te maken heeft met de ander maar alles met jezelf en natuurlijk wel dat je elkaar beïnvloed en op de verkeerde knoppen drukt. Heel verhelderend."

"Het begon al in het begin bij de eerste kennismakingsronde, we kennen elkaar al een tijd, maar de sfeer werd heel vertrouwd en ik hoorde dingen die ik helemaal niet wist. Er bleken heel veel overeenkomsten tussen ons. Het gekke feit dat een aantal van de teamleden geen vader meer hebben en dat het invloed heeft in onze omgang met de twee directeuren had ik nooit verwacht. Het klopt wel. Knopen doorhakken heeft een nieuwe betekenis gekregen na het doorslaan van planken, Kicken was dat. Dit is een van de eerste trainingen die echt iets heeft opgeleverd."

"Ingrid is een zeer goede coach met zeer veel ervaring die haar vakkennis goed combineert met ervaringen van haar zelf en anderen. Vanaf de eerste kennismaking heb ik mij erg op mijn gemak gevoeld bij Ingrid, hetgeen het resultaat erg ten goede komt."

"Ik vond het heel apart dat er verschil is tussen vrouwelijk en mannelijk leidinggeven. Ik ga het zeker toepassen. Ik heb veel over mijzelf geleerd en heb nuttige handvatten gekregen waar ik wat mee ga doen."
ABT BV, Alfen BV, Amerpoort, Arcadis, Avri, CCS, CRM partners, Coolblue, Cure 4, DSM, Engie Infra BV, Talentsoft, Gemeente Geldermalsen, Gemeente Leusden, De Geus Assurantie en Adviesbureau, GITP BV, Huverba BV, IES assetmanagement BV, N&S Quality, Philadelphia, Renault Nederland, RVO NL, Text 100, Qorvo BV, Ziekenhuis Rivierenland Tiel
bottom of page