work1.jpg
Alchemie van vrouwelijk leiderschap

 

Vrouwelijk leiderschap is meer dan overkomen als de ‘bitch’ of een ‘nice girl’ willen zijn. Het verbinden van de mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in jezelf zijn key voor het nieuwe leiderschap. Hoe stap je uit de vastgeroeste overtuigingen? Je merkt dat het niet meer zo goed werkt en het kost je veel energie. Je bent toe aan een volgende stap. Hoe kom je weer in contact met jouw “inner truth”? Hoe geef je jouw persoonlijk leiderschap vorm?
 

Voor transformatie is meer nodig dan alleen wat theorie en handvatten. We werken in deze training op een dieper niveau, zowel op de fysieke, mentale, emotionele als op de bewustzijnslaag. Dit zorgt ervoor dat je echt het verschil kunt maken. Durf jij jezelf echt neer te zetten en te profileren en van daaruit te handelen? Om anderen te inspireren en motiveren is het belangrijk dat je weet hoe dat bij jezelf werkt.

Als je echt contact maakt met jouw essentie, ben je in staat je 'oude ik' in goud te veranderen.  
 

Voor wie:
Vrouwen die een leidinggevende functie hebben die net begonnen zijn of al een tijdje meedraaien. Leidinggevenden die het lastig vinden om te gaan met de dynamiek en het krachtenspel in een organisatie. Voor degenen die een daadkrachtige leider zijn maar meer empathisch willen handelen. Voor de vrouwen die de zachte skills goed beheersen maar die zichzelf meer willen profileren. Kortom, voor de vrouw die het belangrijk vindt zich te blijven ontwikkelen.

Programma:
De training bestaat uit vier intensieve en inspirerende dagen. Hierin behandelen we onderstaande thema’s die essentieel zijn in leiderschapsontwikkeling.

  • Veiligheid. Wanneer voel jij je veilig? Hoe stel je grenzen?

  • Creativiteit en levensenergie. Hoe geef je ruimte aan jouw creaties?

  • Je plek innemen. Durf je te gaan staan in je kracht en zaken te manifesteren?

  • Hart-werk. Hoe ga je met jezelf om? Hoe zit het met je eigenwaarde?    

  • Communicatie. Spreek jij je uit of houd je jezelf in?    

  • Visie en helder waarnemen. Hoe maak je contact met je innerlijke wijsheid?

  • Wat is jouw levensmissie? 


Werkwijze    
Voordat de training start hebben we een persoonlijk intakegesprek in Leersum of online.    
Je begint met het maken van een persoonlijk leerplan, zodat je in de groep kan werken aan het behalen van jouw doelen en hierop feedback kunt krijgen. In de training komen verschillende methodes voorbij; systemisch werk, NLP/TA, mindfulness, energetisch- en lijfwerk. Een training dag bestaat uit theorie, oefeningen, ervaringen uitwisselen en opdrachten. De laatste dag is om je leerplan te evalueren en de training af te ronden. Deze training vraagt van jou dat je het commitment met jezelf aangaat om elke training dag vol aanwezig te zijn. Het is van belang dat je jezelf openstelt voor nieuwe ervaringen en kunt reflecteren op jouw gedrag.

Een week of vier na thuiskomst hebben we een online coaching gesprek om je voortgang te bespreken.
 

Van 6 t/m 9 oktober 2022 biedt Back to Basics weer een bijzondere leiderschapstransformatie week aan op Terschelling!

Wil jij een unieke transformatie ervaren en de nieuwe leider in jezelf vinden? Deze tijden vragen om een andere manier van leidinggeven dan wat we gewend waren. Hoe houd je jezelf, als leidinggevende, staande in een wereld die steeds verandert en veel van je vraagt? Meld je nu aan!