top of page
IMG_5580.JPG

De alchemie

van vrouwelijk leiderschap

Alchemie is een aloude 'wetenschap' die als doel heeft het mannelijke en het vrouwelijke te verbinden.
De bundeling van die twee energieën stelt de alchemist in staat alles in goud te transformeren.

Wil jij in staat zijn om alles in goud te transformeren?

Reis dan mee en vind de alchemist in jezelf. Alchemie is een eeuwenoude 'wetenschap' die gericht is op het verbinden van het mannelijke en vrouwelijke. Door de combinatie van deze energieën kan een alchemist alles in goud transformeren.

 

Ben jij klaar om van ‘oud’ naar ‘goud’ te gaan?

Of je nu veel daadkracht bezit maar meer empathisch wilt handelen, of juist goed bent in 'soft skills' maar het moeilijk vindt om jezelf te profileren, deze training helpt je jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Je mag dieper gaan graven en jouw mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten met elkaar in verbinding brengen. Ga voor goud!

 

Zoek jij de leider in jezelf?

De training 'De Alchemie van Vrouwelijk leiderschap' is speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke professionals die hun persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen. Of je nu een afdeling, team, project leidt of veel samenwerkt, deze training helpt jou een volgende stap te zetten.

 

Hoe goed ken jij jezelf als leider?

Om tot transformatie te komen, is meer nodig dan alleen theoretische kennis. Tijdens de vier intensieve en inspirerende dagen van deze training werk je in groepsverband op een dieper niveau. Durf jij jezelf echt neer te zetten, te profileren en van daaruit te handelen? Wat is jouw rol en hoe kun je die het beste vervullen?

Welke thema’s komen aan bod tijdens te training?

De training behandelt belangrijke thema’s voor jouw leiderschapsontwikkeling, zoals veiligheid, creativiteit, je plek innemen, hart-werk, communicatie en visie en helder waarnemen. Er wordt gebruik gemaakt van technieken zoals systemisch werk, NLP/TA, mindfulness, energetisch werk, ademhaling en fysieke beweging.

 

Wat breng je mee naar Terschelling?

Je volledige aanwezigheid tijdens alle vier de dagen. De wil om je open te stellen en te reflecteren. Op die manier vaar je met een optimaal resultaat terug naar Harlingen.  

 

Wanneer varen we uit naar Terschelling en wat wacht daar op jou?

De training vindt plaats van 26 september t/m 29 september 2024 in hotel 'De Walvisvaarder' op Terschelling. Je maakt deel uit van een kleine groep van maximaal 10 vrouwen en krijgt volledige verzorging, inclusief bootovertocht, vervoer, overnachtingen, maaltijden, fietsverhuur en diverse activiteiten.

 

Wat zijn de kosten?

De prijs van de training is €2395,00 excl. btw zakelijk tarief per persoon. Na afloop is er ook nog een online follow-up gesprek van 1 uur en een terugkom dagdeel met de gehele groep voor supervisie.

26 september - 29 september 2024 is er weer een bijzondere trainingsvierdaagse,  op Terschelling!

Zoek jij de leider in jezelf? 
Ben jij klaar voor de volgende stap?  Meld je dan nu aan!
bottom of page