work1.jpg
Alchemie van vrouwelijk leiderschap

 

Vrouwelijk leiderschap omvat meer dan het hebben van een leidinggevende functie. Het gaat over jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben je bereid dieper te onderzoeken wie jij echt bent? Het verbinden van de mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in jezelf zijn key voor het nieuwe leiderschap. Je merkt dat oude patronen niet meer zo goed werken en het kost je veel energie. Je bent toe aan een volgende stap. Hoe kom je weer in contact met jouw “inner truth”? Hoe geef je jouw persoonlijk leiderschap vorm?
 

Voor transformatie is meer nodig dan enkel theorie. Tijdens deze training zullen wij in groepsverband werken op een dieper niveau. De aandacht wordt gevestigd op zowel de fysieke, mentale, emotionele als op de bewustzijnslaag. Dit zorgt ervoor dat je echt het verschil kunt maken. Om anderen te inspireren is het belangrijk dat je weet hoe het allemaal bij jezelf werkt. Durf jij jezelf echt neer te zetten en te profileren en van daaruit te handelen? Wat is daarbij jouw rol en hoe vul je die het beste in?  
 

Voor wie:   Vrouwelijke professionals! 

Ben jij de vrouw die de alchemist in zichzelf wil activeren? Geef je leiding aan een afdeling,

team, project en/of werk je veel samen, dan is deze training uitermate geschikt voor jou. Vind jij het lastig om te gaan met de dynamiek en het krachtenspel in een organisatie? Bezit je wel veel daadkracht maar wil je meer empathisch handelen, beheers je de zogenaamde 'zachte skills' maar vind je het moeilijk om jezelf te profileren? Wil jij jouw persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen en verhogen naar een nieuwe dimensie? Dan ben je van harte welkom! Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

Programma:
De training bestaat uit vier intensieve en inspirerende dagen. Hierin behandelen we onderstaande thema’s die essentieel zijn in leiderschapsontwikkeling.

  • Veiligheid. Wanneer voel jij je veilig? Hoe stel je grenzen?

  • Creativiteit en levensenergie. Hoe geef je ruimte aan jouw creaties?

  • Je plek innemen. Durf je te gaan staan in je kracht en zaken te manifesteren?

  • Hart-werk. Hoe ga je met jezelf om? Hoe zit het met je eigenwaarde?    

  • Communicatie. Spreek jij je uit of houd je jezelf in?    

  • Visie en helder waarnemen. Hoe maak je contact met je innerlijke wijsheid?

  • Wat is jouw levensmissie? 


Werkwijze    
Voordat de training start hebben we een persoonlijk intakegesprek waarin we jouw leerplan bespreken.    
In de training komen verschillende methodes voorbij; systemisch werk, NLP/TA, mindfulness, energetisch werk, ademhalingstechnieken en fysieke beweging. Een training dag bestaat uit theorie, oefeningen, ervaringen uitwisselen en opdrachten. Deze training vraagt van jou dat je het commitment met jezelf aangaat om elke training dag vol aanwezig te zijn. Het is van belang dat je jezelf openstelt voor nieuwe ervaringen en kunt reflecteren op jouw gedrag.

Een week of vier na thuiskomst hebben we een follow up coaching gesprek.
 

13-16 april 2023 biedt Back to Basics weer een bijzondere transformatie week, voor vrouwen aan op Terschelling!

Wil jij een unieke transformatie ervaren en de  leider in jezelf hervinden? Hoe houd je jezelf, als professional, staande in een wereld die steeds verandert en veel van je vraagt? De moderne tijdgeest vraagt ons om onze huidige manier van werken en leidinggeven te herzien.  Meld je nu aan!