top of page
havik.jpeg

Spread your wings

Bird Training

Ontdek wat roofvogels jou kunnen leren over persoonlijk leiderschap!

 

Tweedaagse Bird training

Voel je je soms beperkt door de dagelijkse sleur, waarbij elke stap meer energie lijkt te kosten dan het oplevert? Heb je de behoefte om je talenten te ontwikkelen en je leven te leiden op een manier die niet alleen voldoening geeft, maar ook je ware ik weerspiegelt? "Spread Your Wings" nodigt je uit om deze vragen te onderzoeken en meer, in een veilige en inspirerende omgeving.

"Until you spread your wings, you have no idea how far you can fly!" 

Dit krachtige motto staat centraal in onze "Spread Your Wings" training, een twee dagen durende ontdekkingsreis die je uitnodigt om de ongekende mogelijkheden van je eigen potentieel te verkennen.

 

Het ontsluiten van je ware identiteit en het versterken van je zelfvertrouwen zal door de unieke interactie met de natuur en de wijze lessen van roofvogels zich ontvouwen.

Dag 1

De essentie van deze training is het principe dat echte groei en ontwikkeling beginnen bij authentiek contact met onszelf. We duiken diep in onze onbewuste patronen, hun invloed op onze uitstraling, energie en communicatie, en leren hoe we deze kunnen transformeren naar krachtige bronnen van zelfbewustzijn en authenticiteit.

Dag 2

Is in samenwerking met Fares Boustanjani van Rebird.nl

Deze dag zul je inzichten van de eerste dag  verweven in je interactie met roofvogels. 

Je leert waardevolle lessen over aanpassingsvermogen, geduld, focus, en onafhankelijkheid – allemaal eigenschappen die roofvogels belichamen en die ons kunnen inspireren in ons dagelijks leven.

Bovenal herinnert deze ervaring je eraan dat, net als deze vogels, je pas echt zult weten hoe ver je kunt vliegen als je de moed vindt om je vleugels uit te slaan en je authentieke zelf de ruimte geeft.

Ontdek hoe ver je kunt vliegen wanneer je trouw blijft aan jezelf
Dus, ben je klaar om de reis naar je echte IK te beginnen ? Meld je aan voor "Spread Your Wings" en start het avontuur naar het versterken van je eigen identiteit, geleid door de authentieke kracht van de natuur en de onmiskenbare wijsheid van roofvogels.

Datum: vrijdag en zaterdag okt/nov 2024

nieuwe datum volgt zsm
Plaats: De Dorpshoeve te Maartensdijk
Tijd: 10:00-17:00 (beide dagen) 
 

Prijs: €995,00 excl. BTW (zakelijk tarief)

incl. koffie/thee en uitgebreide lunch.

bottom of page