top of page
work1.jpg

Burn-out

As you become more clear about who you really are, you’ll better be able to decide what is best for you the first time around.

 

Oprah Winfrey

Heb jij de signalen van je lijf wel gevoeld maar genegeerd? Ben je het contact met jezelf kwijt? Heb je het gevoel dat je geen grip meer hebt op je leven en werk? Ben je kritisch op jezelf en is je zelfbeeld aan het wankelen?  Dan is het tijd om nu in te grijpen. 

Het is nodig om je  hoofd en hart in balans te brengen en te leren je grenzen op tijd te herkennen. Als je af wilt van de 'ja maar' gedachten, is het goed om je belemmerende overtuigingen los te laten. Daardoor kom je weer in contact met jezelf zodat je de regie over je eigen leven terugpakt.


Werkwijze
In het begin is het fijn om eerst aan een aantal praktische zaken te werken, zodat het je in je dagelijks leven en werk (mocht je nog gedeeltelijk werken) structuur geeft. Als je wat verder bent in het proces van het accepteren van de situatie is het van belang om erachter te komen wat ervoor gezorgd heeft dat je in deze situatie terecht gekomen bent. Je zal dan andere keuzes moeten maken om te voorkomen dat je weer terugvalt in je oude valkuilen. Samen onderzoeken we wat het beste werkt in jouw persoonlijke en werksituatie.

bottom of page