top of page

Burn-out

As you become more clear about who you really are, you’ll better be able to decide what is best for you the first time around.
 

Oprah Winfrey

Burn-out
Voel jij je al een tijdje niet meer verbonden met jezelf? Merk je dat je de signalen van je lichaam negeert en geen grip meer hebt op je leven en werk? Ben je kritisch op jezelf en heb je het gevoel dat je belemmerende gedachten hebt? Dan is het tijd om in te grijpen en de regie over je eigen leven terug te pakken.


Om hoofd en hart in balans te brengen en te leren je grenzen op tijd te herkennen, is het belangrijk om je belemmerende overtuigingen los te laten. Zo kom je weer in contact met jezelf en leer je andere keuzes te maken om te voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

Hoe gaan we te werk?
We beginnen met het werken aan praktische zaken, zodat je meer structuur krijgt in je dagelijks leven en werk (indien van toepassing).

Daarna gaan we dieper in op de oorzaken van jouw situatie en onderzoeken we samen wat het beste werkt voor jouw persoonlijke en werksituatie. Zo krijg je inzicht in jezelf en leer je hoe je meer regie kunt nemen over je eigen leven.

bottom of page