work1.jpg

Burn-out

As you become more clear about who you really are, you’ll better be able to decide what is best for you the first time around.

 

Oprah Winfrey

Een burn-out ontstaat na een lange periode waarin je alle signalen van je lichaam negeert. Je raakt het contact met jezelf kwijt. De kritische ‘ik’ overheerst en dat kan een negatief zelfbeeld opleveren. Back to Basics helpt hoofd en hart in balans te brengen, door je te leren je grenzen op tijd te herkennen. Als je af wilt van de 'ja maar' gedachten, is het nodig je belemmerende overtuigingen los te laten. Je komt weer in contact met jezelf zodat je weer de regie over je eigen leven in handen hebt. 


Werkwijze
In het begin is het fijn om eerst aan een aantal praktische zaken te werken, zodat het je in je dagelijks leven en werk (mocht je nog gedeeltelijk werken) structuur geeft. Als je wat verder bent in het proces van het accepteren van de situatie is het van belang om erachter te komen wat ervoor gezorgd heeft dat je in deze situatie terecht gekomen bent. Je zal dan andere keuzes moeten maken om te voorkomen dat je weer terugvalt in de oude valkuilen. Samen onderzoeken we wat het beste werkt in jouw persoonlijke en werksituatie.