work1.jpg
Leiderschap_2357X1273.jpg

Leiderschap

Lead from the back and let others believe they are in front.

Nelson Mandela

Back to basics leiderschap
De term coachend leiderschap blijft een loze kreet als je niet eerst tot de kern komt. Wat is jouw essentie? In plaats van te werken vanuit controle en angst, gaan we aan het werk vanuit je innerlijke flow. Als je doorhebt hoe het bij jezelf werkt, kun je veel makkelijker mensen motiveren en inspireren. Het gaat dan over “to lead by example”

Als je wilt leven vanuit jouw innerlijke waarheid, zul je moeten leren herkennen wat je daarvan weerhoudt. In het energetisch werken, leer je contact te maken met je hogere zelf, oftewel je ziel. Het geeft helderheid als je weet van waaruit je de dingen doet en wat jouw levensdoel is.

Ik begeleid je daarbij door inzicht te geven in jouw levensmissie. Door het helen van minder leuke ervaringen, of pijn uit het verleden kom je weer in je kracht te staan. Zo ervaar je meer vrijheid en ruimte om je eigen weg te gaan.

 

Door vanuit je volle potentie leiding te geven, in contact met jezelf en met behulp van je eigen wijsheid, stimuleer je jezelf en jouw teamleden om het beste uit je/zichzelf te halen.