ball3.png

Begeleiding

Remember that silence is sometimes the best answer.

 

Dalai Lama

Zoek je antwoorden op levensvragen zoals wat is mijn levensmissie? Wil je meer vrijheid en liefde ervaren in jezelf en vind je het lastig dat te voelen? Merk je dat je last hebt van onrust, twijfels, angst en dingen uit het verleden die je belemmeren in je functioneren?
 
Net zoals bij een auto heeft ons innerlijke systeem regelmatig onderhoud nodig.
In de loop der jaren kunnen emoties zoals angst, boosheid en verdriet in ons lijf vastlopen Op een gegeven moment loopt ons systeem over en beginnen er lampjes te branden op het dashboard. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en écht op een dieper niveau ervaren wie jij werkelijk bent? Wil je meer dan alleen praten, dan kun je overwegen om een afspraak te maken om vanuit jouw energetische laag te werken..

 

Werken met energie ofwel 'energetisch werken'

Dit klinkt wellicht vaag, maar wat is het en wat houdt het precies in? Herken jij bepaalde momenten in je leven waarop 'toevallige gebeurtenissen samenkomen en zorgen voor een 'aha' moment?
Of heb je zonder verklaarbare reden het gevoel dat je zojuist een bijzondere ontmoeting hebt gehad? Dan heb jij vast al eens kennis gemaakt met jouw persoonlijke energieveld. Jouw energie laat je weten dat je een klik hebt met de één maar niet met de ander. Het bepaalt tevens hoe dichtbij een persoon bij jou mag komen voordat dit onprettig voelt. Het is niet tastbaar maar wel duidelijk aanwezig, een beetje vergelijkbaar met WIFI.

 

Energetisch werken gaat voor mij over het hervinden van de weg naar binnen. Het doel is om daarbij jezelf te ontmoeten en contact te maken met je intuïtie en diepe innerlijke wijsheid. 

 

Healing
In deze sessie stem ik af op jouw hoger bewustzijn en check ik waar de energie wel en niet stroomt. Bepaalde thema’s komen naar voren die op dit moment een rol spelen in je leven. Ik hef blokkades op, die te maken hebben met bepaalde ervaringen in je leven, zodat de energie weer gaat stromen. Het belangrijkste doel hiervan is dat jouw eigen zelfhelend vermogen weer geactiveerd wordt. de informatie in beelden, metaforen en ook woorden die voor jou van belang zijn. Na een kort inleidend gesprek mag je geheel gekleed op een massagetafel plaatsnemen. Met mijn handen zal ik je waar nodig aanraken op je hoofd, schouders, buik, benen en voeten. Informatie die voor jou van belang is komt bij mij vaak door in metaforen, beelden en woorden. Je kunt ook vragen stellen tijdens de sessie. Je kunt de energie voelen stromen en je ervaart dat je weer tot jezelf komt. Klanten laten weten dat zij
 warmte voelen op de plek waar mijn handen zijn. Dat ze een diepe ontspanning en gevoel van rust en ruimte in hun lichaam en hoofd ervaren.

 

Wat brengt het je?
Na een sessie kunnen we nog een vervolggesprek hebben over hoe je de inzichten nu kunt vertalen naar de dagelijkse praktijk. Het uiteindelijke doel is om 'eindelijk' jezelf te mogen zijn en je volledig potentieel te benutten.
 Je zal merken dat je intuïtie meer opent, waardoor je makkelijker toegang krijgt tot jouw eigen innerlijke wijsheid. Je mag vertrouwen op de keuzes van je hart.

 

Thuiskomen bij jezelf is als je kunt leven volgens jouw innerlijke waarheid. Wat inhoudt dat je volledig kan staan achter de keuzes die je maakt en dat deze in lijn liggen met wat je echt wil.