top of page
ball3.png

Healing

Remember that silence is sometimes the best answer.
 

Dalai Lama

Begeleiding
Ben je op zoek naar antwoorden op levensvragen? Vraag je je af wat je levensmissie is en wil je meer vrijheid en liefde in jezelf ervaren, maar merk je dat je last hebt van onrust, twijfels, angst en oude emoties die je dagelijks functioneren belemmeren?


Ben jij je er bewust van dat ook jij onderhouden mag worden?

Net zoals een auto regelmatig onderhoud nodig heeft, heeft ons innerlijke systeem dat ook. Emoties zoals angst, boosheid en verdriet kunnen in de loop der jaren vastlopen in ons lichaam en ervoor zorgen dat er "lampjes gaan branden op het dashboard". Als je goed voor jezelf wilt zorgen en op een dieper niveau wilt ervaren wie je werkelijk bent, kan een healing je hierbij helpen.

Healing energie, ook wel energetisch werken genoemd, gaat over het (her)vinden van de weg naar binnen, jezelf ontmoeten en contact maken met je intuïtie en diepe innerlijke wijsheid.

Hoe werkt een healing?
Tijdens een sessie stem ik af op jouw hoger bewustzijn en kijk ik waar de energie wel en niet stroomt. Ik identificeer thema's die op dit moment een rol spelen in je leven en hef blokkades op die te maken hebben met bepaalde ervaringen uit je verleden. 

Dit zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen en jouw eigen zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Hierdoor kom je tot rust en weet je wat je te doen hebt.

Herken je bepaalde momenten in je leven waarop toevallige gebeurtenissen samenkomen en zorgen voor een 'aha' moment? Of heb je zonder verklaarbare reden het gevoel dat je zojuist een bijzondere ontmoeting hebt gehad? Dit zijn momenten waarop er een uitwisseling van energie plaatsvindt. 

Energetisch werken kan je helpen om deze energieën te begrijpen en te sturen, en zo beter in contact te komen met jezelf.
bottom of page