ball3.png

Begeleiding

Remember that silence is sometimes the best answer.

 

Dalai Lama

Zoek je antwoorden op levensvragen zoals wat is mijn levensmissie? Wil je meer vrijheid en liefde ervaren in jezelf en heb je geen idee hoe je daar komt? Merk je dat je last hebt van onrust, twijfels, angst en dingen uit het verleden die je belemmeren in je functioneren?
 
In de loop der jaren gaan emoties zoals angst, boosheid en verdriet vast zitten in ons lijf. Op een gegeven moment loopt het niet meer zo soepel als je zou willen. Ons innerlijk systeem heeft aandacht en verzorging nodig, Net als een auto die onderhoud nodig heeft. Wil jij jezelf opnieuw uitvinden/ontwikkelen en echt op een dieper niveau ervaren wie jij werkelijk bent? Zoek je een andere methode dan alleen het erover praten, dan wordt het tijd om een afspraak te maken voor een energetisch consult.

 

Energetisch werken.
Wat is energie en hoe werkt het, dit lijkt lastig te begrijpen maar je herkent vast wel de ‘aha’ momenten, ‘toevallige’ gebeurtenissen of bijzondere ontmoetingen. Als mensen te dicht bij je komen staan en je dat niet prettig vindt of je een klik voelt met iemand of juist niet. Dat is allemaal een vorm van energie. Het is iets dat je niet echt kunt vastpakken maar wel kunt ervaren. Energetisch werken gaat voor mij over de weg naar binnen, jezelf ontmoeten op alle lagen en contact maken met je intuïtie en je diepere innerlijke wijsheid. Naast mijn therapeutische- en coach opleidingen, heb ik vijf jaar een opleiding gevolgd in het readen en healen. Ik werk op de energetische laag maar blijf wel met beide benen op de grond. Het kunnen kijken, voelen en werken op meerdere lagen geeft een extra dimensie en dieper inzicht in jezelf. Voor mij is er meer tussen hemel en aarde en ik geloof dat we simpelweg niet alles kunnen oplossen met de ratio. 

 

Reading
In een reading sessie stem ik af op jouw hoger bewustzijn en lees ik als het ware voor uit jouw levensboek. Zo read ik waar de energie in jouw systeem wel en niet stroomt. Bepaalde thema’s komen naar voren die op dit moment een rol spelen in je leven. Waardoor je o.a. inzicht krijgt in jouw levensmissie en je meer bewust wordt van je potentie. Vaak komt de informatie in beelden of metaforen en ook soms met bepaalde woorden die voor jou van belang zijn. Je zult een diepere innerlijke rust ervaren en het zal duidelijk worden wat de verlangens van je ziel zijn. Een sessie duurt ca 1,5 uur en ik maak een audio opname zodat je het later nog eens kan terugluisteren. 

 

Healing
Bij een healing spoor ik energieblokkades op, die te maken hebben met bepaalde ervaringen in je leven, en deze blokkades hef ik op en zet ze aan om weer te gaan stromen. Het belangrijkste doel hiervan is dat jouw eigen zelfhelend vermogen weer geactiveerd wordt. Van tevoren hebben we een kort inleidend gesprek waarna je op de massagetafel mag plaatsnemen. Geheel aangekleed en onder een dekentje mag je lekker rustig liggen. Met mijn handen zal ik je af en toe aanraken op je hoofd, schouders, buik, benen en voeten. Net wat nodig is en wat voor jou comfortabel voelt, soms voel je dat het warm wordt op de plek waar mijn handen zijn. Je kunt de energie voelen stromen en je ervaart dat je weer tot jezelf komt. Het geeft een diepe ontspanning en gevoel van rust en ruimte in je lijf en hoofd.

 

Wat brengt het je?
Je kunt kiezen uit een reading of healing sessie of een combinatie van beiden.
Na een healing sessie kunnen we nog een vervolggesprek hebben over hoe je de inzichten nu kunt vertalen naar de dagelijkse praktijk. Het werken met zelfreflectie is een belangrijk onderdeel van deze sessie. Het uiteindelijke doel is om jezelf te mogen zijn en je volledig potentieel te benutten. 
Bij beide sessies zal je merken dat je intuïtie meer opent, waardoor je makkelijker toegang krijgt tot jouw eigen innerlijke wijsheid. Je mag vertrouwen op de keuzes van je hart. Thuiskomen bij jezelf is als je kunt leven volgens jouw innerlijke waarheid. Wat inhoudt dat je volledig kan staan achter de keuzes die je maakt en dat deze in lijn liggen met wat je echt wil.