top of page
Ingrid_Westra_BacktoBasics_header_002 1.png

"Living your inner truth"!
Dat is waar ik voor sta.

Ingrid CJ Westra

Ooit vroeg iemand me waar ik voor stond. Een eenvoudige vraag, maar ik moest even nadenken. Er was iets diepers aan de hand. Uiteindelijk kwam ik tot het besef dat ik voor "living your inner truth" sta. Mijn innerlijke waarheid die ik lange tijd niet durfde te erkennen.
 
Mijn naam is Ingrid CJ Westra en ik ben de oprichter van Back to Basics. Toen ik in 2002 afstudeerde als psychosociaal therapeut, begon ik mijn eigen praktijk in een verbouwd tuinhuisje in mijn achtertuin. Ik begon met één dag per week en werkte met cliënten die niet lekker in hun vel zaten, die worstelden met relatieproblemen of die zich wilden ontwikkelen maar niet goed wisten hoe.
 
Ik wilde mensen helpen om hun volle potentieel te bereiken en hun levensdoelen. Ze helpen meer hun eigen ding te gaan doen. Langzaam maar zeker groeide mijn praktijk en begon ik ook voor bedrijven te werken. Ik raakte steeds meer betrokken bij het helpen van mensen om in contact met hun ware zelf te komen, zowel privé als werk gerelateerd.

Ik wist dat als ik anderen wilde helpen om hun ware zelf te vinden, ik zelf ook authentiek moest zijn. Dit doe ik door verbonden te blijven met mijn ‘inner truth’. Op deze manier help ik tot op de dag van vandaag vele anderen.
In de jaren die volgden, bleef ik me ontwikkelen als therapeut en als mens. Ik volgde diverse opleidingen en trainingen, die terug te vinden zijn op mijn LinkedIn profiel. 
https://www.linkedin.com/in/ingridcjwestra/

Ik ontdekte dat als ik bereid was om mezelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren, ik mijn cliënten nog beter kon helpen. Ik leerde dat de sleutel tot succes lag in het volgen van mijn eigen innerlijke waarheid en deze in alles wat ik deed te integreren.

Vandaag de dag staat Back to Basics nog steeds voor dezelfde waarden als waar ik voor sta. Betrokkenheid, enthousiasme, creativiteit, professionaliteit en integriteit zijn nog steeds de pijlers waarop mijn werk als therapeut en coach rust.
 
Ik voel me bevoorrecht dat ik elke dag mag werken met mensen die op zoek zijn naar hun ware zelf en ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om hen te helpen om opnieuw in contact te komen met zichzelf, hun doelen te bereiken en om lekker hun eigen ding te kunnen doen!

 
bottom of page