Leiderschap

Een tijger heeft veel talenten waarin kracht en schoonheid samenkomen. Ze zijn enorm energiek, krachtig, moedig, loyaal en tegelijkertijd erg kwetsbaar. Allemaal aspecten die jij als leider ook nodig hebt. Want een manager die volledig in zijn of haar kracht staat, zet zowel power als kwetsbaarheid in, afwisselend van elkaar.  Hierdoor kun je van het managen van dingen en taken overstappen naar inspireren en motiveren. En dat helpt je, het beste uit jezelf en je mensen te halen! Durf jij je innerlijke tijger in de ogen te kijken?

 

Als je zelf vindt, dat je nog niet voldoende in je eigen kracht staat, help ik je graag verder. Maar dat vraagt wel het nodige zelfonderzoek. Samen zoeken we uit hoe jij omgaat met je angsten en twijfels en welke invloed dit heeft op jouw gedrag. Misschien saboteer je onbewust jezelf? Dan is het interessant te weten te komen, wat je daarvoor inzet. Als je je hiervan bewust bent, kun je jouw gedrag aanpassen en je plek als volwaardig leider innemen.

 

Executive coaching
Je hebt een veeleisende functie en staat vaak in de spotlight. Je wilt met iemand klankborden die alle facetten meeneemt dus ook een stuk soulsearching. Het andere rationele deel is je goed bekend en daar werk je graag mee. Toch heb je het gevoel dat er meer is, dat je soms wel anders zou willen maar niet echt duidelijk hebt wat je daarvoor nodig hebt. Ik kan je helpen door het van een andere invalshoek te benaderen. Eentje die wellicht niet zo voor de hand ligt maar waarbij je diep vanbinnen voelt dat het klopt. Vaak is één gesprek voldoende, uiteraard kan dit ook buiten werktijden.

Maak een afspraak

Intresse? Bel of mail voor een afspraak.