Oplaadpunt

VOOR MANAGERS

Ben je een professional en heb je last van overmatige stress klachten of een burn out?  Klik hier >

Ben je leidinggevend met last van overmatige stress of zelfs een burn out? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om weer snel aan de slag te kunnen gaan zodat de financiële gevolgen beperkt blijven. Maar dit gaat niet zomaar. Omdat een burn-out ontstaat gedurende een langere periode, is deze niet makkelijk ‘weg te poetsen’ en is grondige aanpak nodig naar lange termijn herstel. Back to Basics biedt daarom een kleinschalige, praktische en integrale aanpak met een combinatie van training en coaching;  het ‘oplaadpunt’ van Back to Basics.

 

In dit oplaadpunt bieden wij een holistische benadering van de burn-out door te werken aan het herstel van het lichaam, rust in het hoofd en het vernieuwen van de mindset. De work-life balance wordt hersteld. Dit oplaadpunt is ook geschikt als je een burn-out wilt voorkomen.

 

We beginnen het traject met een inventarisatieproces. Om het lichaam te herstellen doen we o.a. een sporttest, staat er een massage op het programma en nemen we het voedingspatroon onder de loep. Daarna stellen we een ontwikkelingsplan op dat het lichaam helpt zich weer op te laden. Nadat ook de emotionele en mentale factoren met zijn besproken, wordt er een concreet en persoonlijk SMART plan opgesteld dat je gaat helpen bij je herstel. In dit plan worden ook stappen opgenomen die je, indien nodig, helpen meer in contact te komen met je intuïtie of innerlijke leiding.   In het SMART- plan van aanpak zijn o.a. de begeleiding door een team van specialisten, High Performance individuele coaching sessies en Reality Check sessies opgenomen.

Opladen?

Bel of mail voor een afspraak.