Mijn naam is Ingrid CJ Westra;  ik heb in 2002 Back to Basics opgericht. Het is mijn passie mensen in verbinding met zichzelf te brengen en de mensen in een team met elkaar te verbinden. Cliënten vinden mij intellectueel, psychologisch en spiritueel sterk. En vinden het prettig dat ik deze kwaliteiten weet te verbinden met een grote dosis empathie. Verder krijg ik vaak de feedback dat ik snel en op het juiste niveau tot de kern van de vraagstelling of het probleem weet door te dringen. Met als gevolg dat cliënten snel inzicht krijgen in hun vraagstuk c.q. sneller op de rit zijn of eerder hun gedrag kunnen veranderen.
huis
Amsterdam
ik

Wil je meer weten over mijn opleidingen en achtergrond? Bekijk dan mijn   Linkedin 

Bij Back to Basics kun je helemaal jezelf zijn. Dat ben ik zelf ook; ik ben opgegroeid in Amsterdam, wat mij de nodige brutaliteit heeft gegeven. Ik ben wel wat gewend en durf kritisch te zijn - zowel richting mijn cliënten als richting mijzelf. Verder word ik er blij van als mijn cliënten de weg naar zichzelf weer hebben gevonden en hun ogen weer vonkelen. Betrokkenheid, enthousiasme, creativiteit, professionaliteit en integriteit, zijn mijn belangrijkste waarden.

 

Tijdens de sessies hebben we gesprekken en laat ik je een andere kant van jezelf ervaren door middel van oefeningen. Soms krijg je een opdracht mee. Daarnaast hebben we tussentijds contact via whatsapp of email. Als het nodig is kan ik meekijken tijdens een vergadering of een gesprek. Aan het eind van een traject vindt er een evaluatie gesprek plaats met de leidinggevende. Bij een team ontwikellings traject is het observeren van een MT deel van het traject, daarnaast hou ik vooraf diepte interviews met het hele team. De training bevat altijd een fysiek onderdeel.