Toen mij een keer gevraagd werd waar ik voor stond, had ik 2 antwoorden.
Het eerste was een gevoel en het tweede een gedachte. Die gedachte nam al snel de overhand, ik dacht dat ik met een goed en slim antwoord moest komen. Meteen realiseerde ik mij dat dit de afleiding was van mijn eerste ingeving, namelijk; "living your inner truth". Dat is waar ik voor sta.
 
De gedachte dat ik met een goed antwoord moest komen om in de smaak te vallen, was een afleiding van mijn waarheid. Door die afleiding te onderzoeken kwam ik weer bij mijn "inner truth". Ik mag er zijn, ook als ik af en toe twijfels heb. Ik ben helemaal oké en leer nog elke dag.
 
Als je weet waar je voor staat, kun je makkelijker herkennen wat je daarvan afhoudt. Daar wil ik je graag bij helpen.
 
Mijn naam is Ingrid CJ Westra;  In 2002 ben ik gestart met Back to Basics. Ik ben opgegroeid in Amsterdam, wat mij de nodige brutaliteit heeft gegeven. Ik ben wel wat gewend en durf kritisch te zijn - zowel richting mijn cliënten als richting mijzelf. Verder word ik er blij van als mijn cliënten de weg naar zichzelf weer hebben gevonden en hun ogen weer vonkelen. Betrokkenheid, enthousiasme, creativiteit, professionaliteit en integriteit, zijn mijn belangrijkste waarden.

Wil je meer weten over mijn opleidingen en achtergrond? Bekijk dan mijn   Linkedin 

context-ik
amsterdam-
context-ik-2