Coaching

Loop je in je werk of privé-leven tegen terugkerende problemen aan, of ben je kwijt wie je zelf écht bent? Back to Basics maakt de onderliggende patronen zichtbaar. Dit doe ik door te werken/communiceren op meerdere lagen, de diepere laag daar hoort naast de ratio, het hart, en je lijf en zingeving bij. Zodat je bewustwording groeit en je beter naar jezelf kunt luisteren en daardoor jezelf beter leert kennen. Je bent veel meer dan je zelf denkt wie je bent.

 

Burn-out 
Mensen die een burn-out hebben of dreigen te krijgen, zijn vaak het contact met zichzelf kwijt. De kritische ‘ik’ en de ratio overheersen dan het gevoel waardoor ze niet meer goed weten wie ze zijn. Als je je hierin herkent vraag je jezelf waarschijnlijk af: “is dit het nou” en “ben ik wel oké”? Back to Basics helpt ratio en gevoel in balans te brengen en je bewust te worden, van de onderliggende patronen die je persoonlijkheid en je leven beheersen. Hierdoor kun je anders met jezelf en je omgeving  omgaan en een nieuwe start maken.

 

Ben je leidinggevend en wil je meer klik dan hier.

 

Ontwikkelen? 
Wil jij jezelf verder ontwikkelen omdat je meer uit jezelf, je werk, je relatie, je dromen wilt halen? Dan kan coaching je helpen. Samen gaan we op alle niveaus aan het werk. Het gaat dan over samen sparren en een pad met ontwikkelpunten uitstippelen voor de nabije toekomst.

Coaching nodig?!

Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.